Σχετικά με εμάς

Η ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1987 με κύρια δραστηριότητα μέχρι σήμερα την κατασκευή ολοκληρωμένων θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων παραγωγής ανθοκομικών, κηπευτικών και σποροφύτων, κυρίως στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.


Είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει ολοκληρωμένες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις με το κλειδί στο χέρι “turnkey projects”. Διαθέτει ιδιόκτητα μηχανήματα συναρμολόγησης για όλο το φάσμα εργασιών, από τη θεμελίωση-συναρμολόγηση σκελετού μέχρι και την εγκατάσταση σύγχρονων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων αυτοματισμών. Στην πολυετή λειτουργία της έχει αναλάβει πολλά και πολύπλοκα μεγάλα αλλά και καινοτόμα έργα.


Οι άνθρωποι που εργάζονται στην ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε. χαρακτηρίζονται από μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή πείρα στην κατασκευή θερμοκηπίων. Πρωτεύων στόχος τους είναι η ικανοποίηση του πελάτη, γι’ αυτό φροντίζουν πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργώντας έτσι κλίμα εμπιστοσύνης. Είναι κοντά στους πελάτες από την πρώτη στιγμή, παρέχοντας συνεχώς τις υπηρεσίες τους.


Η ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε επιλέγει προσεκτικά τους προμηθευτές-συνεργάτες της, γι’ αυτό το λόγο για την κατασκευή των θερμοκηπίων που αναλαμβάνει φροντίζει να προμηθεύεται υλικά από Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου, με τις οποίες συνεργάζεται χρόνια και τις εμπιστεύεται πλήρως.


Από την αρχή της λειτουργίας της είναι αποκλειστικός συνεργάτης της ARTIGIANFER στην Ελλάδα. Η ARTIGIANFER di VIRGILLIO CARDELLI λειτουργεί πάνω από 50 χρόνια στην περιοχή PISTOIA Ιταλίας με συνεχή παραγωγική λειτουργία και πλέον διοικείται από την τρίτη γενιά του ιδρυτή της. Στην Ιταλία θεωρείται η σημαντικότερη εταιρεία κατασκευής μεγάλων και ολοκληρωμένων θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων με σημαντικά έργα εντός και εκτός Ιταλίας.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εξειδικευμένα επώνυμα προϊόντα από οίκους του εσωτερικού όπως:

πλαστικα κρητης
πλαστικα θρακης
ελαστρον
Palaplast
interplast
megatherm
agroinvent
GA Plastics

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εξειδικευμένα επώνυμα προϊόντα από οίκους του εξωτερικού όπως:

artigianfer
ridder
urbinati
sacil
gigola
metazet
hortilux
drugair
genap
kgsystems
arrigoni
staalplast
airpetri